Рибне філе у клярі під соусом Ткемалі

Риба в харчовому раціоні людини – це джерело Омега-3, які є важливою складовою профілактики серцево-судинних захворювань (інфаркту, інсульту, гіпертонії, та інших). Тому регулярно включати рибу в свій раціон необхідно всім: дітям і дорослим. Сьогодні ми приготуємо смачне і корисне блюдо, а точніше будем смажити рибне філе в клярі, а потім подамо на стіл приправивши його соусом Ткемалі зі слив зі спеціями від компанії «TASTY MAGIC».

Отже, давайте візьмемо такі продукти:

  • Філе морської риби (будь-якої) (500 г);
  • Сіль за смаком;
  • Рослинна олія, краще оливкова (для смаження);
  • Перець мелений за смаком;
  • Ткемалі зі слив із спеціями ТМ «TASTY MAGIC».

Для кляру:

  • Яйце (1 шт.);
  • Молоко (4 ст. л.);
  • Горілка або коньяк (1 ст. л.) – для освіти при смаженні хрусткої скоринки;
  • Дрібка солі;
  • Цукор (1 ч. л.);
  • Борошно (3 ст. л.).

ткемали со специямиСпочатку готуємокляр – все змішуємо, в кінці додаємо борошно, розбиваємо грудочки вінчком до отримання однорідної маси.

Підготовлене (помите, присолене і порізане) філе риби посипаємо перчиком. Розігріваємо олію в пательні. Вмочуємо кожен шматочок риби в клярій смажимо з обох боків до золотистого кольору на середньому вогні.

Перед подачею на стіл не забуваємо полити рибу соусом Ткемалі.«Облизувати пальчики» будуть всі – гарантовано!Смачного!

0
    0
    Кошик
    Кошик порожнійДо магазину