Тушковане м’ясо з аджикою на сковорідці – це до крайності просте і універсальне блюдо, яке виручить в будь-якої несподіваної ситуації, коли потрібно терміново нагодувати ситним й корисним обідом гостей, рідних. Цей рецепт для будь-якої господині стане такою собі паличкою-виручалочкою. Адже для приготування страви знадобиться мінімум зусиль та інгредієнтів. А яка господиня не мріє готувати будь-які корисні страви швидко, не витрачаючи багато часу і енергії?
Рецепт «м’ясо з аджикою на сковорідці» також хороший для тих, хто цінує час і здоров’я. Всі його складові – це екологічно чисті продукти, з великою кількістю корисних речовин та характеристик. Аджика – це традиційна кавказька приправа, яка сприяє омолодженню, налагоджує роботу внутрішніх органів і систем, очищує організм. В даному рецепті, аджика є компонентом, що допомагає процесам перетравлювання і засвоєння корисних речовин із м’яса.
Отже, готуємо м’ясо з аджикою. Для цього нам знадобляться:
- Баночка аджики від «TASTY MAGIC» (на вибір – гостра або до м’яса).
- Яловичина (0,5 кг).
- Ріпчасту цибулю (1 головка).
- Рослинна олія (5 столових ложок).
Процес приготування не займе багато часу. Блюдо буде готове через 30 хвилин, після викладання на пательню. Але, щоб м’ясо краще й швидше протушкувати, бажано перед цим «замаринувати» його на 30-40 хвилин.
Перший крок – нарізаємо м’ясо на невеликі шматочки, зрізуючи при цьому непотрібну пліву і жирок. Другий крок – нарізаємо цибулю – кільцями (якщо цибулина не велика) або півкільцями. Потім змішуємо лук і м’ясо, додаємо туди аджику. Все складаємо в ємність, закриваємо кришкою і ставимо в холодильник, буквально на півгодини.
Через минулі 30-40 хвилин дістаємо і викладаємо весь вміст ємності в розігріту пательню з маслом. Перші 3-5 хвилин м’ясо повинно присмажуватися на середньому вогні. Після цього прикручуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою сковороду, залишаємо м’ясо тушкуватися на 25-30 хвилин.
До даного рецептом підходить будь-яке м’ясо – свинина, яловичина, м’ясо індика або курки. Еко-аджика від «TASTY MAGIC» чудово доповнює смак, надає страві вишуканості, літнього аромату й користі. Виготовлена з екологічно чистих продуктів, без додавання і застосування барвників та інших хімічних штучних добавок, вона буде захищати організм від небажаних атак різних недуг, зміцнювати імунітет.
Смачного. Радуйте своїх рідних та близьких смачною і здоровою їжею.