Домашнє морозиво з ягідним джемом

Хто в нашому різноликому і різнобарвному світі не любить морозива? Навряд чи можна знайти такого дивака на всій планеті. Цей прохолодний й освіжаючий десерт припадає до смаку буквально усім – маленьким діткам та дорослим брутальним представникам сильної статі, юним леді і дамам поважного віку.

Різноманітність морозива в сучасному світі вражає уяву навіть самого бувалого гурмана. Існує морозиво пломбір, вершкове, на паличці, в стаканчику, фруктове, ягідне, зі смаком карамелі, шоколаду, ананаса, папайї, і так далі. Перерахувати все просто неможливо, адже кожна господиня і кухар-кондитер готує цей кулінарний шедевр з додаванням свого власного секрету або «родзинки».

Наш сьогоднішній майстер-клас ми присвятимо приготуванню цього дивовижного солодкого десерту. А «родзинкою» в ньому нам послужить будь-який з джемів або вареній зі свіжих ягід від компанії «TASTY MAGIC». Широкий асортимент допоможе догодити смакам кожного члена вашої родини, шановні наші покупці й шанувальники здорової смачної їжі.

Отже, нам знадобляться наступні компоненти:

  • Жовтки яєчні (4 шт.).
  • Цукор або пудра (150 г).
  • Вершки 10% жирності (1 склянка).
  • Вершки 32% жирності (0,5 л).
  • Ванільний цукор (1-2 пакетика).
  • Ожина, полуниця або малина, подрібнена з цукром від «TASTY MAGIC» (1 баночка).

Процес приготування простий. Спочатку збиваємо жовтки з цукром, додаємо в них нежирні вершки і підігріваємо до загустіння в сотейнику. Не можна кип’ятити суміш. Потрібно саме її підігрівати при постійному помішуванні, поки консистенція не прийме кремообразную форму.

Злегка остигнуту масу ставимо в морозильну камеру на 20-30 хвилин. За цейчас збиваємо жирні вершки до стану густої сметани (тут важливо вчасно зупинитися, щоб не отримати масло).

Дістаємо напівзамерзлу масу з камери, змішуємо її зі збитими вершками і ще раз збиваємо міксером на середній швидкості 15-20 секунд. Коли обидві маси «злилися» воєдино, в ємності не залишилося жодної грудочки, перекладаємо її в контейнер, щільно закриваємо та ставимо в морозильник.

На етапі змішування двох мас можна додати джем або сушені ягоди в морозиво. Але, так само буде ефектно, смачно і корисно додавати їх вже під час подачі десерту на стіл. Гості та рідні будуть в захваті! Усім смачного!

0
    0
    Кошик
    Кошик порожнійДо магазину