Ну, яка господиня не мріє навчитися готувати різноманітні страви, не тільки дивуючи їх смаком своїх рідних, але витрачаючи на процес якомога менше часу? Безумовно, економити дорогоцінні хвилини допомагають різноманітні кухонні пристосування й інструменти – комбайни, міксери, скороварки, та таке інше. Але все ж, багато що залежить від самого рецепту, точніше, від складових майбутнього кулінарного шедевра, яким хочеться здивувати своїх домочадців або гостей.
Сьогодні ми приготуємо рагу, технологія якого займе мало часу та зусиль, і обов’язково викличе справжнє захоплення всіх, хто його спробує.
Отже, приготуємо наступні інгредієнти:
- Курячі стегенця або філе (800 г).
- Брокколі (1 головка середнього розміру, до 500 г).
- Ріпчасту цибулю (1 шт.).
- Морква (2 шт.).
- Баночка соусу «Ткемалі з жовтої аличі» від «TASTY MAGIC».
- М’ясні приправи (на свій смак – мелений чорний перець, лавровий листок, каррі, куркума, і інші).
- Сметана (не жирний, 100 мл).
- Оливкова олія (2 столові ложки).
- Борошно (1 столова ложка).
- Курячий бульйон або кип’ячена вода (1 л).
Підсмажуємо цибулю в рослинній олії, моркву (дрібним кубиком нарізану), брокколі (теж дрібно нарізану). М’ясо бажано нарізати шматочками, приблизно 3х3 см. Додаємо в сковорідку до овочів і злегка обсмажуємо з усіх боків. Додаємо борошно, сіль, приправи, перемішуємо і вливаємо бульйон або воду.
Після закипання, прикручуємо вогонь до мінімального, накриваємо кришкою і залишаємо рагу на 15 хвилин тушкуватися. Після закінчення цього часу в рагу слід додати 3 столових ложки соусу «Ткемалі з жовтої аличі». Через 10 хвилин –наше рагу готове, можна запрошувати всіх до столу. Смачного!