Вино йошта

100,00 

Маса нетто та допустимі відхилення:
скляна банка місткістю 1000 см3
допустиме відхилення – 15 мл.

Опис

Йошта – гібридна ягода, виведена шляхом схрещування двох видів аґрусу (розчепиреногой звичайного) з чорною смородиною.  Остання наділила ягоди йошти колірною схожістю із собою, хоча формою та розміром плоди все ж таки нагадують аґрус.  Але кущі перевершують за розміром смородинові, а на відміну від крижовнікових – їх пагони не мають шипів.

Ягоди йошти приємні на смак.  Солодкість в них переважає, але відтінюється легкою кислинкою.  Багатий хімічний склад зводить цю ягоду в ранг елітної.  Пектини, органічні кислоти, мінерали, вітаміни С і Р (особливо рідкісний) – все це приносить користь організму людини.

Вино з йошти також володіє не тільки чарівно приємним смаком, але і масою корисних властивостей.  Перш за все, його помірне вживання допоможе поліпшити травлення, зміцнить стінки судин, очистить кров від небезпечних холестеринових бляшок, нормалізує роботу кишківника.  Йштовое вино володіє протизапальними йантибактерицидними властивостями.

Купити вино з йошти, вирощеної в екологічно чистих умовах, можна на сайті компанії «Tasty MAGIC» – виробника продукції, призначеної для тих, хто вважає за краще здорове харчування і веде активний спосіб життя.

Додаткова інформація

Крафтові настоянки

Вино

0
    0
    Кошик
    Кошик порожнійДо магазину