Лікарська цінність ягідно-трав’яного чаю з лимонником

Ягоди чорниці у фармакології використовуються як основа для багатьох лікарських препаратів, які призначаються в офтальмології для профілактики й терапії всіляких очних захворювань, наприклад відшарування сітківки ока або кон’юнктивітів. Чорниця в чистому вигляді впливає на очі, поліпшує кровообіг в очній сітківці, відновлює гостроту зору, зберігає здоров’я очей, знімає з них втому.

Крім цих якостей, чорниця використовується в традиційній медицині, як терапевтичний засіб при недокрів’ї, печіночних і шлункових захворюваннях. Властивість чорниці виводити з організму зайві солі робить її прекрасним профілактичним засобом і м’якодіючими ліками при сечокам’яній хворобі.

чай з чорницеюПри регулярному вживанні ягід чорниці в будь-якому вигляді до мінімуму знижується рівень ризику розвитку онкологічних захворювань, зникають жіночі проблеми, пов’язані із захворюваннями жіночих органів.

Наш чорничний чай має протизапальні властивості. А тому його не просто можна, його просто необхідно пити тим, хто страждає хронічними захворюваннями печінки, жовчного міхура, сечостатевої системи, нирок.

Завдяки унікальному складу наш ягідно-трав’яний чай із чорницею є чудодійним засобом при цукровому діабеті. Завдяки ягодам чорниці він знижує й підтримує норму в крові рівня цукру.

Чорничний чай поліпшує стан шкірних покривів, сповільнює старіння організму, шляхом виведення з нього шлаків і токсинів. Ці властивості чаю роблять його необхідним для вживання напоєм в екологічно нестійких умовах, наприклад у великих мегаполісах або в місцевостях, де розташовані великі хімічні й промислові комбінати, що забруднюють атмосферу.

Листовий і ягідний збір у нашому чаї допоможе створити в організмі непереборний бар’єр для вірусів і інфекційних мікроорганізмів, підвищить і зміцнить імунну систему, що дуже важливо в осінньо-зимовий період. При вживанні нашого чаю ви забудете про авітаміноз і всі неприємні симптоми, що проявляються у весняний період.

Щоб одержати найповніший терапевтичний ефект у ягідно-трав’яний чай із чорницею не рекомендується додавати цукор. Для поліпшення смакових його якостей цей чай можна пити вприкуску з нашим «сирим» варенням, тобто здрібненою чорницею із цукром.

Однаково гарний і корисний наш чорничний чай як у гарячому, так і в холодному вигляді. Він зігріває швидко в зимові холоди, і надовго вгамовує спрагу під час літньої спеки. Чайна ложка меду в чаї й скибочка лимона зроблять його смак більш витонченим і вишуканим.

Ягідно-трав’яний чай із чорницею стане рятівним напоєм після свят. Адже до його складу входять інгредієнти, що допомагають роботі печінки й підшлункової залози. Наш чорничний чай – це справжнє чудо, подароване самою природою.

0
    0
    Кошик
    Кошик порожнійДо магазину