Сьогодні практично на кожній кухні можна знайти відразу декількох «помічників», які допомагають господині справлятися із завданням приготування смачних страв швидко, без особливих зусиль. Комбайни, тостери, міксери, кавоварки, блендери, скороварки, і так далі. Електровафельниця – ось один з приладів, який допоможе приготувати в лічені хвилини неймовірно смачний, апетитний і «швидко зникаючий» зі столу десерт в домашніх умовах.
Сьогодні ми з Вами приготуємо знамениті вафлі по-віденськи, які так люблять і діти, і дорослі. А потім «приправимо» їх варенням від компанії «TASTY MAGIC», зробивши їх корисними ласощами для всієї родини.
Отже, для вафель нам знадобляться:
- Борошно пшеничне (1 склянка);
- Молоко (1 склянка);
- Яйця (3 шт.);
- Цукор (150 г);
- Вершкове масло (180 г);
- Розпушувач для тіста (2 ч. л.) або сода, гашене оцтом (0,5 ч. л. Х 1 ч. л.).
Процес приготування тіста простий. Розтираємо масло з цукром, додаємо в нього тепле молоко і яйця, збиваємо суміш вінчком до стану однорідності. Тепер додаємо соду з оцтом і борошно. Все ретельно перемішуємо дерев’яною ложкою до отримання густої однорідної маси.
Для однієї вафлі досить залити в розігріту вафельниці 2 столові ложки тіста. Закрити електроприлад. Дати запектися тісту – 1-2 хвилини. Викласти готову вафлю на тарілку.
Подавати до столу м’які вафлі по-віденськи можна з будь-яким видом варення або джемом від компанії «TASTY MAGIC». З ними будь-який десерт перетворюється на вітамінно-мінеральний комплекс, що захищає організми всіх Ваших рідних від застуд, авітамінозів, зміцнює імунітет, допомагає справлятися швидко з будь-якими недугами.
Чудовим доповненням такий десерт стане для ягідно-трав’яного чаю, наприклад, «Релакс» або «MAXI VIT» від «TASTY MAGIC».
Смачного та й затишно-домашнього настрою!