Для кожної господині дуже важливо чути слова захоплення в бік її кулінарних здібностей. Сьогодні ми навчимося готувати вишуканий, ніжний десерт, який не залишить байдужих навіть серед тих, хто стверджує, що не любить солодощів. Дуже простий рецепт і технологія приготування не означають, примітивність смаку кінцевого результату. Навпаки, спробувавши таке тістечко, навіть самий прискіпливий критик буде у захваті.
Отже, давайте ж приступимо до процесу. Для цього нам знадобляться:
- Борошно пшеничне (100-110 г);
- Яйця (4 шт);
- Молоко (1 склянка);
- Масло вершкове (125 г);
- Цукор (150 г);
- Вода мінеральна без газу (40 мл);
- Пакетик ванільного цукру.
- Цукрова пудра для присипки і баночка Ожини, подрібненої з цукром від «TASTY».
Починаємо процес приготування тіста з поділу яєчних жовтків і білків. У сотейнику розтоплюємо масло. У ємність з жовтками додаємо ванільний цукор, звичайний цукор, вливаємо воду. Збиваємо суміш міксером або кондитерським вінчиком. Не перестаючи збивати, сюди ж вливаємо тонкою цівкою розтоплене масло. Додаємо, борошно, молоко. Збиваємо до отримання однорідної маси.
Тепер збиваємо білки до одержання білої повітряної густої піни. Потім з’єднуємо дві маси (білки акуратно переливаємо в суміш з жовтками), дуже обережно перемішуємо.
Отримане рідке тісто переливаємо в форму для випікання, попередньо змастивши її ретельно вершковим маслом.
Розігріваємо духовку до 160 градусів і ставимо в неї форму з тестом на 60 хв. Через годину вимикаємо духовку і залишаємо там наш десерт на 15-20 хвилин до охолодження.
Готовий десерт для подачі до святкового столу розрізаємо на порційні шматочки, поливаємо ожинним варенням від «TASTY» і очікуємо захоплених видгуків рідних і гостей.
Хочеться відзначити, що для даного десерту підходить будь-який вид джему або варення, що випускаються компанією «TASTY MAGIC». Вони не просто якісно покращують смак тістечка, але мають безліч якостей, корисних для організму людини. Нехай ваш десерт стане не тільки смачним, але і корисним для всіх членів сім’ї, від малого до великого.